Megep Alanlari-Modülleri

Harita Hesapları Megep Modulleri (Güncel)

Harita Hesapları Megep Modulleri

HARİTA HESAPLARI
Ölçü birimleri ve birimler arasındaki dönüşümlerin, trigonometrik fonksiyonlar arasındaki bağıntıların ve hesaplamaların yapıldığı; geometrik şekillerin uzunluk, açı, alan ve hacimlerinin hesap yöntemlerinin gösterildiği; koordinat sistemleri ve bu koordinat sistemlerini kullanarak alan hesapları yapma yeterliğinin kazandırıldığı ve temel ödev çözümleri ile ilgili bilgilerin verildiği derstir.

Harita hesapları dersi ile öğrenciye ölçü birimleri ve birimler arasındaki dönüşümler, trigonometrik fonksiyonlar, trigonometrik fonksiyonlar arasındaki bağıntılar ve hesaplamalar, trigonometrik fonksiyonlarla ilgili teoremler, üçgen çözümleri, matematikte ve haritacılıkta kullanılan koordinat sistemleri, düzgün geometrik şekil ve düzgün olmayan şekillerin alanlarının hesaplanması ve haritacılığın temel taşı olan temel ödevlerin çözümü ile ilgili yeterliklerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Dersin Modülleri Süre Kazandırılan Yeterlilikler
Trigonometrik Fonksiyonlar 40/24 Trigonometrik fonksiyonların hesabını yapmak
Geometrik Hesaplamalar 40/24 Geometrik hesaplamalar yapmak
Koordinat Sistemleri 40/24 Koordinat sistemlerini uygulamak
Alan Hesapları 40/32 Alan hesapları yapmak
Temel Ödevler 40/32 Temel ödevleri hesaplamak

İndirmek istediğiniz modulun üzerinde farenin sağ tuşuna basarak " Hedefi Farklı Kaydet " seçeneğine tıklayarak modulü, bilgisayarınızda istediğiniz yere kaydedebilirsiniz
 

Modül Kodu Modül Adı Modül Durum
581MSP080 Alan Hesapları Hazır / İndir
581MSP079 Geometrik Hesaplamalar Hazır / İndir
581MSP084 Koordinat Sistemleri Hazır / İndir
581MSP078 Trigonometrik Fonksiyonlar Hazır / İndir
581MSP085 Temel Ödevler Hazır / İndir

Harita Hesapları, Megep Modulleri,harita,tapu,harita tapu, kadastro,modülleri,modül,modüller,tapu kadastro,modulleri,indir,alan,hedsapları,hesap,geometrik,geometri,koordinat,sistem,sistemleri,fonksiyonlar,ödevler,temel,trigonometrik

Dost Siteler: Bursa Rehberi Ulus Otomasyon Megepmodulleri Megep Modülleri

Sitemizin resmi MEGEP sitesi ile herhangi bir bağı yoktur.
Sitemiz üzerinde bulunan MEGEP dokumanları resmi siteden alınmıştır.
Dokümanların güncelliğinden sitemiz sorumlu değildir. Kullanıcıların paylaştığı dosya ve mesajların sorumlulukları kendilerine aittir. Herhangi bir lisans hakkınız olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz. ilgili dokuman veya yazı en kısa sürede kaldırılacaktır.