MESLEK OGRETMENLERININ BULUSMA NOKTASI
10 Eyl羹l 2010, 04:08:45 *
Hogeldiniz, Ziyaret癟i.L羹tfen giri yap覺n veya kay覺t olun.

Kullan覺c覺 ad覺n覺z覺, parolan覺z覺 ve aktif kalma s羹resini giriniz
Duyurular: Sitemizin portal k覺sm覺 olan www.meslekciyiz.com/meslek adresini ziyaret etmeyi unutmay覺n覺z

Reklamlar
Konu: Nide Ziyareti
: 0 cevap var
Okunma Say覺s覺Okunma Say覺s覺 66 defa
0 ye ve 1 Ziyaret癟i konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazd覺r  
G繹nderen Konu: Nide Ziyareti  (Okunma Say覺s覺 66 defa)
0 ye ve 1 Ziyaret癟i konuyu incelemekte.
admin
Y繹netici
zel ye

Karma 5
evrimd覺覺 evrimd覺覺

Mesaj Say覺s覺: 533

Aktiflik

Deneyim
Seviye
K繹t羹 襤tibar

yelik Bilgileri WWW
« : 19 Kas覺m 2009, 17:02:08 »

Mill簾 Eitim Bakan覺 ubuk癟u, Nide'de
Milli Eitim Bakan覺 Nimet ubuk癟u, Nide Valisi Alim Barut'u makam覺nda ziyaret ederek, ilin sorunlar覺yla ilgili bilgi ald覺.

[BLOCKQUOTE]

Bakan ubuk癟u, burada yapt覺覺 a癟覺klamada, 繹zellikle k覺z 癟ocuklar覺n覺n eitim almalar覺na b羹y羹k 繹nem verdiklerini belirterek, K覺z 癟ocuklar覺m覺z en az liseyi bitirsin, lise eitimi als覺n istiyorum. Bu nedenle k覺rsal alanlarda k覺z 繹renci yurdu yap覺lmas覺na b羹y羹k 繹nem veriyoruz. Nide eitim alan覺nda alt yap覺s覺n覺 hemen hemen tamamlam覺 bir ilimiz. Okul 繹ncesi eitime de b羹y羹k 繹nem veriyoruz diye konutu.
Gazetecilerin Kurban Bayram覺 ve s繹mestir tatiliyle ilgili sorular覺n覺 da cevaplayan Bakan ubuk癟u, unlar覺 s繹yledi: Okullardaki devam durumunu il il her g羹n saat 17.00'dan sonra takip ediyorum. u andaki verilere g繹re, okullar覺n Kurban Bayram覺 ve s繹mestir tatillerinin 繹ne al覺nmas覺n覺 gerektirecek bir durum yok. Her g羹n deerlendirme yap覺yoruz. Hastal覺覺n yayg覺n olduu illerde sal覺k kurullar覺 gereken 繹nlemi al覺yor. Baz覺 illerde okullar tatil edildi ama hastal覺覺n hi癟 olmad覺覺 iller de var. Hastal覺k oran覺 okullarda y羹zde 40 ila 50'ye ula覺rsa o zaman bir deerlendirme yap覺l覺r. u anda tatille ilgili bir 癟al覺ma yok. Bu t羹r haberler 繹rencilerin eitimini aksat覺yor, okula olan ilgi azal覺yor, dersler aks覺yor.
Nide Valisi Alim Barut, Bakan Nimet ubuk癟u'ya g羹n羹n an覺s覺na seramik plaket ile el dokumas覺 k繹k boya Nide hal覺s覺 hediye etti.
Bakan ubuk癟u daha sonra Nide Belediye Bakan覺 Faruk Akda'覺 makam覺nda ziyaret etti. Akda, belediyelerinin yeni d繹nemde h羹k羹metten 癟ok 繹nemli destekler ald覺覺n覺 ve altyap覺 癟al覺malar覺na b羹y羹k 繹nem verdiklerini anlatt覺.

[/BLOCKQUOTE]
Moderat繹re Bildir   Logged

Meslek retmenlerinin Payla覺m ve Buluma Noktas覺
Sayfa: [1]
  Yazd覺r  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullan覺yor PHP Kullan覺yor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Tasarm AG.
Bu Sayfa 0.101 Saniyede 24 Sorgu ile Oluturuldu